MTB Trainingen Kids

Spring samen met ons op de fiets en laat de avonturen beginnen! Het verkennen van bossen en trails, waar elke bocht je nieuwe spanning brengt en elke helling je hart sneller laat kloppen.

Bij Bike Academy Belgium gaat het niet alleen om het mountainbiken; het gaat ook om het bouwen van zelfvertrouwen, het versterken van teamgeest en het ontwikkelen van een positieve mindset. Met onze twee niveaugroepen, Leeuwen en Raketten, vindt iedereen zijn plekje, van beginners tot ervaren mountainbikers.

Ga op avontuur

Elke week nodigen we je uit om deel te nemen aan onze spannende trainingen, waar je nieuwe technieken leert en jezelf kunt uitdagen op verschillende terreinen. Of je nu net begint of je vaardigheden wilt aanscherpen, onze community staat voor je klaar. En vergeet niet: één training kost €12,5, maar als je vooruitbetaalt voor 10 trainingen, betaal je slechts €10 per training.

Mis deze kans niet! Reserveer vandaag nog een plekje voor je avontuurlijke kinderen en wordt lid van onze coole mountainbike community. De adrenaline wacht op niemand, dus zet je helm op, smeer je ketting en maak je klaar voor het avontuur van je leven!

Inschrijvingen voor onze lessenreeksen zijn NU geopend, met startdatum vanaf 4 mei. De lente roept en wij kunnen niet wachten om samen met jou op avontuur te gaan. Mis deze kans niet om van dit seizoen een onvergetelijke mountainbike-ervaring te maken. Reserveer nu je plek en laat het avontuur beginnen! Meer info?

Beschikbare datums & locaties

4/meiKeiheuvelBalen
8/meiKeiheuvelBalen
11/meiKeiheuvelBalen
15/meiBelse BossenGeel
18/meiBelse BossenGeel
22/meiMTB Park HerentalsHerentals
25/meiMTB Park HerentalsHerentals
29/meiKeiheuvelBalen
1/junMTB Park BeringenBeringen
5/junMTB Park BeringenBeringen
8/junOnder voorbehoud 
12/junTBA 
19/junOnder voorbehoud 
22/junTBA 
26/junOnder voorbehoud 

Vul je gegevens in

Kies je niveau

Leeuwen (5 t/m 8 jaar) 13.30u tot 15.00u

Raketten (9 t/m 14 jaar) 15.15u tot 16.45u

Kies de datums wanneer je wil aansluiten

Maak je klaar voor een onvergetelijke MTB-ervaring

Kies hier je beschikbare datums

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam kind
Naam ouder
Beschikbare datums
Geef hier je voorkeur door voor de verschillende datums waarop je bij de training wil aansluiten. Je kan zoveel opties aanduiden als je wil.

Life's a climb, but the view is great