Mountainbike Kampen

Mountainbikeplezier en -avontuur onder begeleiding van gediplomeerde trainers en competitierenners. Dagelijks leren we technieken in de Kempense bossen en heuvels.

Uitdagende spelactiviteiten waarin we core-stability- en mindsetspellen gaan oefenen zorgen voor gepaste afwisseling. Aanvullend leren ze basis mechanische vaardigheden, zorgt M2Bike voor de perfecte fietspositie en hoe gezonde sportvoeding te maken en gebruiken. 

Niveau van de kampen

Vanuit onze ervaring houden wij voldoende rekening met individuele verschillen. Elke deelnemer zal op eigen niveau uitgedaagd worden om de MTB-skills te ontplooien. Het doel van deze kampen ligt op plezier en avontuur tijdens het aanleren van basistechnieken én het stimuleren van het zelfvertrouwen.

De competitiviteit wordt tot een minimum beperkt zodat het zelfvertrouwen van elke deelnemer bewaakt wordt. De aanwezige competitierenners zullen handige tips en tricks meekrijgen die ze kunnen toepassen in de eerstvolgende wedstrijd.

Info over de kampen

Deelnemers krijgen een cool t-shirt en gepersonaliseerd stuurbord van Bike Academy Belgium. Om hun energie terug aan te vullen krijgen alle deelnemers energiereepjes en een bidon die ze dagelijks kunnen vullen met water of isotone drank van Concap.

Alle deelnemers kunnen een speciaal diploma halen van Bike Academy Belgium.

Referenties

"Ik wilde nog laten weten dat alles op het kamp heel goed verlopen is, Tuur en de andere jongens hebben er van genoten. Erg goed georganiseerd, heel goede begeleiders. Heel wat ervaringen rijker!"
Jasmin
"Bedankt voor het fijne kamp! Victor vond het super, hij heeft genoten maar is echt doodop!"
Mieke
"Many thanks to the coaches. It was great, the kids love it🔥🔥🔥 Veronica says hi to Wes and Brent and already misses them."
Aliliya
"Bedankt voor het fijne kamp! Hier heeft er eentje enorm genoten! Wij houden de pagina in de gaten voor volgende kampjes en activiteiten."
Lien

Life's a climb, but the view is great